Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

elevi la scoalaStructura celui de-al doilea semestrul din anul şcolar 2012-2013 a fost aprobată, anul trecut, fără a se ţine seama de sărbătorile pascale. Astfel, vacanţa de primăvară şi săptămâna „Şcoala Altfel" sunt programate în aprilie, fără ca niciun reprezentant al Ministerului Educaţiei să prevadă că Paştele, în acest an, va avea loc pe data de 5 mai.


După o lună de vacanţă, elevii se întorc, luni, la cursuri, pentru a începe cel de-al doilea semestru din acest an, care va avea 19 săptămâni. A doua parte a anului şcolar va fi întreruptă pentru săptămâna „Şcoala Altfel", prevăzută pentru perioada 1 - 5 aprilie. Mai mult, în perioada 2 - 7 aprilie 2013, Ministerul Educaţiei organizează etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare pe discipline de învăţământ şi, după caz, ale concursurilor şcolare. Perioada 6-14 aprilie este rezervată vacanţei de primăvară.
Cursurile vor fi reluate luni, 15 aprilie, dar nu vor dura foarte mult. Se pare că elevii vor mai avea câteva zile libere la începutul lunii mai, atât cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii (1 mai), cât şi cu ocazia celei de-a doua zi de Paşti (6 mai). Abia după aceste sărbători, cursurile îşi vor urma programul obişnuit, până pe 21 iunie. Excepţie fac elevii claselor terminale. Pentru cei care finalizează, în acest an, clasa a a XII-a şi a XIII-a, semestrul al doilea se va încheia pe data de 31 mai, iar pentru elevii clasei a VIII-a, pe 14 iunie 2013.
Tezele din semestrul al II-lea al anului şcolar 2012-2013 se susţin, de regulă, până la data de 25 mai 2013.

Back To Top