Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

amenda-politieÎn cursul zilei de sâmbătă, 19.01.2013, consilierii Serviciului Control Comercial din cadrul Poliției Locale Ploiești au verificat modul în care își desfășoară activitatea unitățile de alimentație publică, cu puncte de lucru în incinta Oborului și în imediata apropiere.    

Aspectele urmărite în timpul controalelor au fost: documentele de constituire a societății, autorizațiile legale de funcționare, documentele de proveniență pentru produsele aflate la vânzare și condițiile igienico-sanitare de comercializare ori depozitare a produselor, afișarea prețurilor, prezența ecusonului de identificare a vânzătorului, afişarea denumirii societăţii şi a programului de funcţionare.

Totodată, pentru prevenirea și combaterea comerțului stradal neautorizat, polițiștii locali au avut în atenție și persoanele fizice care comercializau produse agroalimentare în alte locuri decât cele aprobate de Consiliul Local.

În urma controalelor efectuate, au fost depistați 12 agenți economici cu diferite deficiențe, valoarea amenzilor aplicate fiind de 16.000 lei.

 

Back To Top