Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

bac 2012Elevii care participă la simulările examenelor naţionale (bacalaureat şi evaluare naţională) şi care vor fi prinşi copiind sau vor perturba desfăşurarea acestor teste vor avea nota scăzută la purtare.


Potrivit inspectorului şcolar general, Horia Toma, „orice abatere care afectează buna desfăşurare a simulărilor va fi pedepsită cu nota scăzută la purtare. Dacă profesorii supraveghetori consideră necesară aplicarea altei sancţiuni în funcţie de gravitatea faptei, atunci ei dreptul de a aplica măsurile care se cuvin în aceste situaţii".
Potrivit procedurii de desfăşurare a simulărilor, directorii de unităţi şcolare vor afişa această atenţionare pe uşile claselor în care se vor desfăşura simulările la bacalaureat şi evaluarea naţională, cu precizarea „În atenţia elevilor". Mai mult, conducerile şcolilor sunt direct responsabile de partiiparea elevilor la aceste teste.
Simularea la evaluarea naţională va avea o durată de două ore, iar cea pentru bacalaureat, de trei ore, testările fiind supravegheate video.
Scopul simulărilor la examenele naţionale este acela de a avea o estimare a nivelului elevilor, pe care să se bazeze pregătirea lor pentru aceste examene. Probele vor fi supravegheate cu camere video.
În Prahova, simularea la limba şi literatura română pentru evaluarea naţională a elevilor care se pregătesc să termine clasa a VII-a este programată pentru data de 19 februarie 2013. La matematică, elevii care finalizează gimnaziul vor participa la simularea examenului de evaluare programată pe data de 4 februarie 2013.
În ceea ce priveşte examenul de bacalaureat 2013, simularea pentru proba obligatorie a profilului a fost susţinută pe 21 ianuarie 2013, cea pentru limba şi literatura română este programată pentru 12 februarie, iar simularea pentru proba la alegere a profilului şi specializării va avea loc pe 21 februarie 2013.

Back To Top