Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri-incendiuÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente:

28.01.2013, ora 13:04 – incendiu casă particulară

 În comuna Tinosu, sat Predeşti, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar M. Elena.

 A ars acoperişul construit din lemn cu învelitoare carton asfaltat pe o suprafaţă de aproximativ 40 m,.

 Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 300.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 2.000 lei.

 Cauza probabilă: efect termic – coş de fum deteriorat.

 29.01.2013, ora 00 :14 – incendiu casă particulară

 În comuna Măneşti, sat Zalhanaua, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar Z. Floarea.

 Au ars: grinzi din lemn şi plăci OSB pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp.

 Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 500.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 30.000 lei.

 Cauza probabilă: jar sau scântei – coş de fum deteriorat.

 28.01.2013, ora 13:39 – deblocare uşă

 În municipiul Ploieşti, strada Bucşoiului, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar S. Haralambie în vârstă de 80 de ani. Din nefericire proprietarul a fost găsit decedat în bucătărie.

 Echipajele SMURD au intervenit în 24 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top