Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

diane 35Agenţia Naţională pentru Siguranţa Medicamentelor a anunţat, miercuri, că produsul „Diane 35" al companiei germane Bayer, utilizat ca măsură de contracepţie, va fi retras de pe piaţă în următoarele trei luni.


Motivul invocat de ANSM este „o procedură de suspendare a autorizaţiei de punere pe piaţă", după ce reacţiile adverse au devenit îngrijorătoare: 125 de cazuri de tromboze şi patru decese „imputabile unei tromboze venoase cauzate de Diane 35", în cursul ultimilor 25 de ani, susţin reprezentanţii Agenţiei. În perioada următoare, toate loturile vor fi retras de pe piaţă, iar pacienţii sunt sfătuiţi să ia legătura cu medicii care le-au prescris acest tratament.
Produsul se află şi în farmaciile din România, fiind distribuit, în urmă cu mai mulţi ani, în cele mai multe cabinete de planning familial. „Am avut acest produs în cabinet, el fiind recomandat în principal pentru tratarea acneei severe şi a părului de prisos de pe corp. Funcţionează, de asemenea, şi ca anticoncepţional, însă administrat în acest scop pentru o perioadă îndelungată, poate duce la sterilitate. Tocmai de aceea astfel de produse nu trebuie luate după ureche, din farmacie, ci necesită recomandarea unui medic specialist, şi supravegherea medicală periodică", ne-a declarat dr. Maria Tudorancea, de la cabinetul de planning familial al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
„Diane 35" face parte din categoria de medicamente care conţin cantitate mare de estrogen. „Nu este singurul produs cu o cantitate mare de estrogen, însă, în cazul acestuia, progesteronul, aflat de obicei în anticoncepţionale, este înlocuit cu o substanţă care să determine tratarea simptomelor precum creşterea excesivă, nedorită a părului pe corp şi acneea", ne-a mai precizat dr. Tudorancea.
Avertizarea ANSM intervine după acuzaţiile potrivit cărora pilulele de a treia şi a patra generaţie produse de laboratorul Bayer cresc riscurile de formare a unor cheaguri de sânge.

Back To Top