Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

spital UrlatiMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, vineri, că va solicita judeţelor, pe o metodologie uniformă şi unitară, să îi transmită o strategie a sănătăţii publice până în anul 2020, pentru a stabili ce spitale închise trebuie să fie redeschise.


La dezbaterea bugetului pentru Sănătate din 2013, ministrul de resort a menţionat că „Nu aş vrea să facem o decizie de deschidere aşa de stupidă cum a fost cea de închidere, adică fără niciun discernământ, fără nicio evaluare", subliniind că a luat o „decizie de principiu" ca, în circa două săptămâni, să înainteze un memorandum în Guvern prin care va solicita, „pe o metodologie uniformă şi unitară", tuturor judeţelor, să îi transmită o strategie a sănătăţii publice până în anul 2020, relatează realitatea.net. Pe baza acestei strategii, se va şti ce investiţii sunt neterminate, ce investiţii trebuie continuate, care dintre ele trebuie închise şi abandonate şi mai ales ce spitale închise trebuie redeschise.

În Prahova

Pe Valea Prahovei, până la Ploieşti, 11 spitale deservesc aproximativ 65% din populaţia judeţului. Restul, de 35%, trăieşte în partea de est, iar aici, din spitalele Bălţeşti, Urlaţi şi Mizil, funcţionează concret, deocamdată, numai unitatea medicală din Mizil. Deşi, la 1 octormbrie 2012, ministerul de resort a dat undă verde pentru redeschiderea spitalului din Urlaţi, la care se adresau 60.000 de locuitori de pe Valea Cricovului, nici până la ora actuală activitatea medicală nu a fost reluată şi asta pentru că paşii birocratici pentru avizări, angajări, acreditări şi multe altele s-au desfăşurat foarte greoi. Odată obţinut avizul pentru angajarea concretă a medicilor şi a personalului auxiliar, se pare că unitatea medicală va putea primi pacienţii imediat ce Contractul Cadru pe anii 2013-2014 va fi semnat, în acest an, cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Potrivit autorităţilor locale şi judeţene, spitalul din Urlaţi este una dintre cele mai bine dotate unităţi medicale din Prahova.

Bani pentru urgenţe şi prevenţie

Deşi investiţiile pentru acest an sunt limitate, ministrul Sănătăţii a mai precizat că vor fi achiziţionate trei elicoptere şi mai multe ambulanţe pentru SMURD. În bugetul pentru 2013 mai sunt cuprinse suplimentări pentru campania de depistare precoce a cancerului, pentru medicina primară şi de ambulator, dar şi pentru centrele de permanenţă.

Back To Top