Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

justitieJudecătorul Adrian Podea a fost eliberat vineri după amiază, instanţa hotărând ca acesta să fie cercetat în stare de libertate. Podea are interdicţie de a părăsi ţara.

Vineri dimineaţa Consiliul Superior al Magistraturii încuvinţase arestarea preventivă a judecătorului Adrian Petre Podea, magistratul fiind cercetat de către DNA într-un dosar în care era acuzat de trafic de influenţă.

Podea este magistratul care a făcut parte şi din completul de judecată care l-a eliberat pe interlopul Sandu Zamfir, poreclit şi Austrianu. Cazul care a fost mediatizat puternic la vremea respectivă s-a lăsat cu condamnarea judecătorului Dumitru Rebegea la şapte ani de închisoare. Rebegea fusese preşedintele completului care a judecat şi hotărât eliberarea lui Austrianu.

Iată comunicatul DNA:
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează cercetări penale faţă de următorii inculpaţi:
PODEA PETRE ADRIAN, judecător la Tribunalul Prahova, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă şi
FLOREA GEORGE SORIN, asociat şi administrator SC Rusara Prodcom SRL, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de cumpărare de influenţă,
Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat următoarea stare de fapt:
În cursul lunii decembrie 2012, inculpatul Podea Petre Adrian, judecător la Tribunalul Prahova a acceptat promisiunea remiterii sumei de 3.000 lei de către Florea George Sorin, lăsând să se creadă că are influenţă pe lângă un judecător din cadrul Judecătoriei Ploieşti - denunţător în cauză - şi că îl va determina să admită o cerere de eliberare condiţionată formulată de un fost angajat la firma administrată de Florea George Sorin. Persoana pentru care s-a solicitat intervenţia executa o pedeapsa cu închisoare.
Ulterior, în mod repetat, judecătorul Podea Petre Adrian i-a solicitat judecătorului de la Judecătoria Ploieşti să pronunţe o soluţie favorabilă în dosarul menţionat, spunându-i că, în acest scop, Florea George Sorin este dispus să îi remită suma de 2.000 lei, însă magistratul de la Judecătoria Ploieşti a refuzat propunerea de primire a banilor.
La data de 27 decembrie 2012, Judecătoria Ploieşti a respins cererea de eliberare condiţionată fixând termen de reiterare patru luni de la data rămânerii definitive (perioada minimă după care putea fi reformulată cererea de eliberare condiţionată). În urma declarării recursului de către persoana aflată în detenţie, la data de 31 ianuarie 2013, Tribunalul Prahova a admis parţial recursul, în sensul că termenul de reiterare a cererii de eliberare condiţionată a fost redus. Completul respectiv a fost condus de judecătorul Podea Petre Adrian.
La data de 31 ianuarie 2013, Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători a încuviinţat reţinerea şi arestarea preventivă faţă de Podea Petre Adrian, judecător la Tribunalul Prahova.
Inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 31 ianuarie 2013, procurorii au dispus reţinerea inculpaţilor Podea Petre Adrian şi Florea George Sorin pe un termen de 24 de ore.

Back To Top