Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia locala ploiestiPolițiştii locali au verificat dacă deţinătorii de căruţe care circulă în municipiul Ploieşti respectă traseele stabilite prin hotărârile de consiliu local (H.C.L. nr. 137/2012). 19 căruţaşi ghinionişti au fost prinşi „în fapt", aceştia fiind amendaţi de oamenii legii pentru circularea în zone nepermise.

Conform unui comunicat de presă, consilierii Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti au desfăşurat activităţi pentru depistarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă o bună conduită în traficul rutier şi încalcă prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 cu privire la oprirea şi staţionarea interzisă, dar şi accesul pe interzis. În perioada 1-4 februarie 2013 valoarea totală a sancţiunilor aplicate de Serviciul Circulaţie pe Drumurile Publice este de 4.980 lei, informează comunicatul de presă al Primăriei Ploieşti.

Back To Top