Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

ANLPe principiul a treia oară e cu noroc, proiectul ANL la care consilierii PDL s-au abţinut în două rânduri a trecut astăzi, la a treia şedinţă de Consiliu Local cu 23 de voturi favorabile.

Consilierul Gheorghe Sârbu a avut doar o condiţie pentru ca PDL să voteze "pentru": primarul Iulian Bădescu să facă o declaraţie publică prin care să se angajeze că va face lobby la Bucureşti pentru construirea şi a unor locuinţe sociale în cadrul proiectului, lucru cu care Iulian Bădescu a fost de acord. Reţinem, aşadar, că domnul Sârbu nu a mai gesticulat, ca la primele două şedinţe, cu foi în mână, intonând numele DNA şi a altor departamente anti-corupţie. Şi, desigur, "tunul imobiliar" de care era acuzat, în urmă cu câteva zile, executivul ploieştean a fost girat, astăzi, şi de consilierii PDL care îl "dezvăluiau" cu câteva zile în urmă. Sau acum nu mai e tun, domnilor consilieri?

Back To Top