Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

vlad cosma sebastian ghita iulian matacheConsiliul Judeţean Prahova a emis vineri un comunicat în care anunţă că, urmare a aprobării Legii bugetului de stat pe anul 2013, la „iniţiativa deputaţilor Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma" a avut loc la sediul Consiliului Judeţean Prahova o analiză a programelor de infrastructură care se desfăşoară în judeţ, cu finanţare de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei.

Potrivit comunicatului de presă, la întâlnire a fost prezent secretarul de stat al acestui minister, Iulian Matache, care a trecut în revistă toate obiectivele de investiţii care sunt în curs de execuţie în judeţul Prahova, finanţate conform HG 577/1997, OUG 7/2006, OUG 40/2006, Legea 114/1996 (ANL), OUG 74/2007, precum şi obiectivele de investiţii care se execută cu finanţare prin Compania Naţională de Investiţii.
La întâlnire au mai participat Mircea Cosma - preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Rodica Paraschiv - subprefectul judeţului, Iulian Bădescu - primarul Municipiului Ploieşti, Iulian Teodorescu - viceprimarul Municipiului Ploieşti şi personal de specialitate.
Întâlnirea s-a finalizat cu o vizită la şantierul Sălii Sporturilor Olimpia, obiectiv de investiţii finanţat din bugetul de stat prin Compania Naţională de Investiţii, stabilindu-se ca termen de finalizare al lucrărilor la acest obiectiv data de 30 iunie 2013.

Back To Top