Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

copii-in-zapadaPeste 100 de copii din cele nouă centre de plasament prahovene vor participa, joi, 14 februarie, la construcţia unui orăşel din zăpadă. Toţi vor urca la Cota 1400, unde vor avea parte multă distracţie.


Acţiunea este destinată copiilor din centrele rezidenţiale aflate în structura Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Prahova şi se va desfăşura în oraşul Sinaia, începând cu ora 09.00. Pentru început, copiii vor urca la Cota 1400 unde vor participa la jocuri şi concursuri, iar de la orele 12.00, ei vor începe construirea unui „Oraş al Omului de zăpadă", în zona staţiei de plecare a telegondolei.
Copiii vor fi organizaţi sub forma unor „echipe de arhitecţi şi constructori", care reprezintă centrele din care provin. Fiecare centru va avea o culoare reprezentativă şi va construi câte un element din structura oraşului. Prin acest exerciţiu de creativitate şi îndemânare, copiii vor încerca să ridice un adevărat orăşel cât mai vesel şi mai colorat.
Toţi copiii prezenţi la eveniment vor primi diplome de participare, iar ziua se va încheia cu un moment festiv, la sediul Centrului de Plasament Sinaia.
Evenimentul este organizat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, în parteneriat cu Primăria Oraşului Sinaia şi are sprijinul sponsorilor şi colaboratorilor locali.

Back To Top