Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bani-leiPreşedintele Traian Băsescu a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 1/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Anunţul Administraţiei Prezidenţiale vine după ce Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional, a adoptat, în sesiunea extraordinară din 29 ianuarie, cu 307 de voturi „pentru", două voturi „împotrivă" şi trei abţineri, ordonanţa de urgenţă care majorează valoarea punctului de pensie cu 4% şi îi stabileşte valoarea pentru anul 2013 la 762,1 lei.
OUG 1/2013, pentru modificarea Legii privind sistemul unitar de pensii publice,
prevede majorarea valorii punctului de pensie cu 100% din rata medie anuală a inflaţiei, la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat, relatează mediafax.ro.
„De asemenea, se mai prevede aplicarea indicelui de corecţie calculat ca raport între 43,3% din câştigul salarial mediu brut preliminat, corespunzător anului precedent celui în care se deschide dreptul de pensie, şi valoarea punctului de pensie în vigoare la data înscrierii la pensie, actualizată cu rata medie anuală a inflaţiei pe anii 2010 şi 2011", se precizează în expunerea de motive.
În anul 2012, valoarea punctului de pensie a fost de 732,8 lei.

Back To Top