Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri-incendiuÎn ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente: 12.02.2013, ora 14:16 – degajare ţurţuri

În localitatea Sinaia, Calea Bucureşti, echipajele de pompieri au acţionat pentru îndepărtarea ţurţurilor de pe acoperişul unei instituţii de învâţământ.

12.02.2013, ora 16:02 – transport persoană supraponderală

În municipiul Ploieşti, strada Cosminele, echipajele de pompieri au intervenit pentru a-l transporta pe numitul T. Vasile, cu o greutate de 130 kg, de la domiciliu la ambulanţa SAJ Prahova.

12.02.2013, ora 18:18 – incendiu casă particulară

În municipiul Ploieşti, strada Biruinţei, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar M. Carmen.

Au ars aproximativ 10 kg deşeuri din scândură.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei.

Cauza probabilă: jar sau scântei – foc deschis în spaţii deschise.

13.02.2013, ora 07:11 – transport persoană supraponderală

În localitatea Bucov, echipajele de pompieri au intervenit pentru a o transporta pe numitul V. Elena, în vârstă de 55 de ani, cu o greutate de 200 kg, de la domiciliu la ambulanţa SAJ Prahova.

26.01.2013, ora 10:06 – deblocare uşă

În municipiul Ploieşti, strada Brebenei, echipajele de pompieri au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament, proprietar S. Valentin în vârstă de 46 de ani. Din nefericire, proprietarul a fost găsit decedat..

Echipajele SMURD au intervenit în 20 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top