Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adrian moroianu calliopeAdrian Moroianu, patronul Calliope, a explicat ieri substratul hotărârii CL Ploieşti prin care cererea de prelungire a contractului societăţii sale, contract care viza amplasamentele a 30 de toalete publice ecologice împreunp cu puncte de difuzare a presei, a fost respinsă de consilierii ploieşteni. Este vorba despre acele module de comercializare a presei care aveau, în lateral, o incintă pentru toaletă publică ecologică.

"Am investit aproape 100.000 de euro în ultimii 10 ani în aceste 14 toalete ecologice, amplasate prin Ploiești. Profitul a fost zero, deoarece accesul este gratuit. Am cerut inițial ca acest contract să fie prelungit cu 5 sau 10 ani, dar inutil. Și asta doar pentru sunt Moroianu (...) din păcate sunt nevoit, din cauza consilierilor locali USL, să trimit în șomaj 25 de angajați. Totul se întâmplă din cauza orgoliului deplasat al unui tânăr politician USL care face ce dorește în USL și la nivelul administrației locale", a declarat Moroianu, citat de stiri.ph

Societatea patronată de Moroianu a depus cerere în consiliul local pentru prelungirea contractului dintre primărie şi Calliope, această, însă, fiind respinsă de către consilierii locali. În momentul de faţă, Calliope a primit o informare din partea municipalităţii prin care este somat să elibereze spaţiile în care se aflau respectivele incinte Calliope, fără să primească şi autorizaţie de desfiinţare, declară Moroianu, citat de jurnalistul Alex Policală, în stiri.ph.

Adrian Moroianu arată cu degetul către fiul preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma. Întrebat despre „tânărul politician USL", Moroianu a răspuns direct: „Întrebaţi-l pe domnul deputat Vlad Cosma".
Sursa: stiri.ph

Back To Top