Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse3Poliţiştii din cadrul B.C.C.O. - Ploieşti, Serviciul de combatere a finanţării terorismului şi Spălării Banilor sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.–Serviciul Teritorial Ploieşti cercetează trei persoane suspectate că în perioada 2008-2010 au constituit un grup infracţional organizat specializat în comiterea de infracţiuni de natură economică. Membrii grupului infracţional organizat, acționând în calitate de administratori și asociați, sau neavând nicio calitate în mai multe societăți comerciale, au indus și menținut în eroare reprezentanții unor firme din țară, în contextul încheierii sau derulării unor contracte de achiziții mărfuri.

Pentru achitarea contravalorii mărfurilor astfel achiziționate, membrii grupării au emis bilete la ordin și file CEC, deși nu exista disponibil în cont, iar societățile comerciale folosite figurau în Centrala Incidentelor de Plăți .

În baza probelor administrate, a rezultat că în perioada 2009 - 2010, membrii grupării s-au folosit de persoane fără posibilități financiare, pentru preluarea unor societăți comerciale folosite în scopul obținerii de venituri ilicite.

         Totodată, membrii grupării se prezentau sub identitate falsă la diferite societăți comerciale de unde achiziționau produse, executând în fals semnăturile reprezentanților firmelor folosite în activitatea infracțională pe instrumentele de plată lăsate ca garanție ( file CEC sau bilete la ordin), deși nu aveau calitatea legală și nici specimen de semnătură la unitățile bancare.

         Prin activitatea infracţională a grupului a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.750.000 de lei.

 

Back To Top