Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bacalaureat-scrisCa în fiecare an, absolvenţii de liceu care au picat bacalaureatul şi vor să susţină, anul acesta, examenul, vor fi nevoiţi să plătească. Taxa a fost mărită anul trecut, iar în 2013 se păstrează.


Cine a picat Bac-ul de două ori va plăti o taxă de 230 de lei, a stabilit Ministerul Educaţiei. Candidaţii care susţin numai unele probe vor plăti şi ei, dar numai valoarea stabilită de către reprezentanţii Ministerului Educaţiei.
Candidaţii de la Bacalaureat din promoţiile anterioare care au susţinut de cel puţin două ori examenul fără să-l promoveze şi se prezintă la toate probele acestuia vor plăti în acest an o taxă de 230 de lei, potrivit unei note a Ministerului Educaţiei Naţionale. Taxa este valabilă şi pentru candidaţii proveniţi din învăţământul particular.
„Valoarea taxei pentru absolvenţii din promoţiile anterioare care au participat la primele două sesiuni de bacalaureat şi nu au reuşit să promoveze examenul este de 38 de lei pentru o singură probă şi 230 de lei pentru întreg examenul", ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.
La sesiunile de bacalaureat din anul 2012, au fost înscrişi 5584 de candidaţi din promoţia curentă şi 1835 de candidaţi din promoţiile anterioare. „Dintre cei care au absolvit liceul în promoţiile anterioare, estimez că aproximativ 1500 de candidaţi au plătit taxa de bacalaureat pentru o singură probă sau pentru susţinerea tuturor probelor de examen", ne-a mai precizat Aurel Graur.
Pentru bacalaureatul din acest an, elevii se pot înscrie în perioada 27 - 31 mai. Prima probă a examenului, cea pentru evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, va avea loc în perioada 10-12 iunie. A doua probă, cea pentru evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, este programată pentru perioada 12-14 iunie. Proba pentru evaluarea competenţelor digitale va avea loc între 17 şi 21 iunie, iar cea pentru evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă internaţională, între 25 şi 28 iunie.

Probele scrise vor începe pe data de 1 iulie, cu limba şi literatura română. Va urma pe 2 iulie proba scrisă la limba şi literatura maternă, iar pe 3 iulie va avea loc proba scrisă obligatorie a profilului, Proba scrisă la alegere a profilului şi specializării este programată pentru data de 5 iulie. Primele rezultate vor fi afişate pe data de 8 iulie, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi. Rezolvarea contestaţiilor va avea loc între 9 şi 11 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 12 iulie.

Back To Top