Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pompieri-incendiuÎn ultimele 72 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au intervenit pentru gestionarea următoarelor evenimente: 15.02.2013, ora 10:56 – incendiu casă particulară

În comuna Drajn, sat Drajna de Jos, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar V. Ion.

Au ars: acoperişul construit din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, aparate electrocasnice, materiale textile şi obiecte de mobilier.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 8.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 60.000 lei.

Cauza probabilă: efect termic – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

15.02.2013, ora 13:56 – transport persoană

În municipiul Ploieşti, strada Măgurii, echipajele de pompieri au intervenit pentru a o transporta pe numita D. Aurica, în vârstă de 65 de ani, de la ambulanţa SAJ Prahova la domiciliu.

16.02.2013, ora 00:08 – incendiu casă particulară

În localitatea Sângeru, strada Principală, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar B. Florica.

Au ars: acoperişul construit din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp şi aproximativ 1000 kg lemne.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 10.000 lei.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric – conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

16.02.2013, ora 11:04 – incendiu casă particulară

În comuna Fulga, sat Fulga de Sus, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, proprietar T. Nicolae.

Au ars: grinzi din lemn şi astereală pe o suprafaţă de aproximativ 3 mp.

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 30.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 1.000 lei.

Cauza probabilă: efect termic – coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

18.02.2013, ora 03:37 – incendiu anexă gospodărească

În comuna Bărcăneşti, sat Puşcaşi, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietar C. Costel.

Au ars: acoperişul anexei construit din lemn cu învelitoare tablă pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, grinzi din lemn, 1.000 kg furaje şi un animal (porc).

Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei.

Cauza probabilă: scurtcircuit electric – echipamente de iluminat electrice defecte, neizolate, amplasate necorespunzător.

Echipajele SMURD au intervenit în 48 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Back To Top