Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

becuriDupă ce, la 1 ianuarie, Comisia Europeană a interzis producerea şi comercializarea ultimelor becuri cu incandescenţă, cele de 25 de waţi, reprezentanţii instituţiei au declarat că nici becurile economice nu sunt bune. Acestea vor fi interzise în favoarea celor cu leduri, considerate, acum, mult mai eficiente.


La începutul acestui an, Comisia Europeană a interzis total producerea becurilor cu incandescenţă, mari consumatoare de energie, dar care erau capabile să emane o lumină caldă, puţin obositoare pentru ochi. A fost permisă numai comercializarea becurilor economice, slabe, obositoare, de multe ori cu lumină rece şi neplacută, cu preţuri de câteva ori mai mari decât ale becurilor clasice, dar cu un consum redus de energie.
De anul viitor, şi acestea vor deveni istorie, pentru că o nouă directiva a Comisiei Europene va interzice becurile cu fluorescenţă, care vor fi înlocuite de leduri, o nouă tehnologie ecologică, fără mercur, cu un consum cu 10% mai mic decât al becurilor economice, dar capabile să emane o lumină mai puternică decât acestea.
Se pare că becurile cu led sunt şi mai sigure decât cele economice, deoarece nu au în compoziţie substanţe periculoase, ca mercurul. Ele conţin, în interiorul lămpii, o diodă care consumă cu 90 la sută mai puţin curent decât un bec cu filament, dar faţă de vechea tehonologie, sunt mult mai rezistente, producătorii susţinând că pot arde până la 25 de ani.
Comisia Europeană va decide abia în 2014 când vor fi scoase de pe piaţă becurile economice.

Back To Top