Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

cedoJurnalistul Sorin Bugan reclamase la CEDO faptul că a fost obligat de instanţele româneşti, respectiv Tribunalul Prahova, să plătească despăgubiri lui Constantin Păsărin, directorul spitalului local din oraş, în urma unui proces de calomnie. În calitate de jurnalist și director editorial al publicației „Ziar de Sinaia", Sorin Bugan a scris patru articole în care critica managementul instituției. La momentul procesului, calomnia era faptă penală, jurnalistul având cinci procese pe rol cu Constantin Păsărin. Instanţa Tribunalului Prahova a decis că nu există infracţiune, condamnându-l, totuşi, pe Bugan, la plata unor despăgubiri, judecătorii argumentând că există un prejudiciu de ordin moral. Sorin Bugan a făcut recurs, la începutul lui 2006, la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului, instanţa soluţionând cauza în favoarea jurnalistului în anul 2013.

"Au fost cinci procese care s-au conexat într-unul singur, a fost o decizie puţin ciudată a instanţei: au hotărât că nu există infracţiune însă, totodată, s-a decis că există un prejudiciu moral, obligându-mă la plata unor despăgubiri. Am făcut apel la CEDO şi a trebuit să treacă şapte ani ca să se soluţioneze cauza în favoarea mea", a declarat, pentru APH, jurnalistul Sorin Bugan.
Judecătorii CEDO au obligat autoritățile române la plata a 16 euro - despăgubiri materiale, 4.500 de euro - despăgubiri nepecuniare și 2.000 de euro - contravaloarea costurilor și cheltuielilor de judecată.

Back To Top