Categorie: Actual

spital pediatrie"Warning - Visiting this website may harm your computer" - asta citeşte orice vizitator de pe internet care vrea să acceseze portalul Spitalului de Pediatrie din Ploieşti. Site-ul este nefuncţional de ceva timp. Nici situaţia instituţiei, per ansamblu, nu este foarte clară, atâta timp cât, odată cu viitorul proiect de mutare al spitalului în clădirea Petrom, recent preluată de primărie, a apărut şi propunerea de preluare în administraţia municipală a instituţiei medicale cu tot cu personal.

Astăzi, preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a declarat că găseşte normal ca spitalul de copii să treacă în administrarea municipalităţii: "Vom transfera activitatea, pentru că primăria nu are permisiunea să transfere clădirea către consiliul judeţean. Aşa vom lua noi Spitalul de Boli infecţioase ca să existe echilibru total în ceea ce priveşte cheltuirea anumitor fonduri", a declarat, joi, preşedintele CJ Prahova.
În ceea ce priveşte Primăria Ploieşti, Iulian Bădescu, primarul municipiului, a confirmat existenţa acestor discuţii, astfel încât primăria să se ocupe de amenajarea fostei clădiri Petrom.

Back To Top