Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

autostrada-bucuresti-ploiesti1Subiectul legat de construirea autostrăzii Bucureşti-Braşov a revenit, de câteva zile, în actualitate, după ce premierul Victor Ponta a anunţat că în 2016 îşi încheie cariera parlamentară dacă acest proiect de infrastructură nu va fi dat în folosinţă.

"Pe 28 februarie se anunţă precalificarea probabil pentru Bucureşti-Braşov, nu e Comarnic-Braşov. Dacă nu este gata până în 2016, nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-Braşov şi cu Piteşti-Craiova", a spus Ponta.

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a intrat şi el în priză odată cu subiectul lansat, din nou, pe agenda publică: "Am discutat cu premierul şi căutăm un loc pentru organizarea de şantier. Acesta ar putea fi ori în Câmpina, ori la Comarnic", a declarat preşedintele CJ.

Contactat de reporterii APH, primarul oraşului Comarnic, Vasile Dorian Botoacă, a declarat că, indiferent de amplasamentul organizării de şantier, construcţia autostrăzii spre Braşov reprezintă o gură de oxigen pentru economia de pe Valea Prahovei:

comarnic dorian botoaca

"Am vorbit cu domnul preşedinte Mircea Cosma, acesta a fost prezent în Cormanic pentru a vizita diferite zone şi a fost interesat de zonele prezentate. Fac precizarea că domnul preşedinte a justificat crearea organizării de şantier la Comarnic având în vedere efectele benefice asupra bugetului oraşului nostru. Dacă lucrările vor fi demarate, acesta va reprezenta o gură mare de oxigen pentru toată Valea Prahovei", a declarat Dorian Botoacă, primarul oraşului prahovean Comarnic.

Back To Top