Categorie: Actual

martisoare liceul de artaÎn această săptămână, elevii Liceului de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti vor marca, în stilul lor specific, sărbătoarea primăverii. Un spectacol de bijuterii muzicale, dar şi o expoziţie cu vânzare de creaţii unicat vor avea loc la Filarmonica „Paul Constantinescu" din municipiu.


Evenimentul pregătit de către elevii Liceului de Artă din Ploieşti va avea loc miercuri, 27 februarie, de la ora 18.00, şi se anunţă unul de mare amploare, având în vedere că, pe scena Filarmonicii ploieştene vor urca aproape toţi copiii de la clasele de muzică.
„Spectacolul se intitulează «Mărţişoare... Mărţişoare...» şi este una dintre ocaziile în care publicul ploieştean îi poate vedea evoluând pe tinerii noştri artişti care vor dărui adevărate bijuterii muzicale", ne-a declarat Tereza Sandu, directorul Liceului de Artă „Carmen Sylva" din Ploieşti.
În aceeaşi zi, elevii de la clasele de arte vizuale vor invita oaspeţii la o expoziţie de bijuterii colorate, cu vânzare, creaţiile unicat fiind realizate chiar de tinerii artişti.

Back To Top