Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gandaci-pediatrie-ploiestiO filmare în care se văd gândaci care se plimbă prin saloanele Spitalului de Pediatrie Ploieşti a fost trimisă la posturile naţionale de televiziune de către un părinte care a înregistrat aceste imagini chiar lângă pătuţul copilului său, internat în unitatea medicală. Reprezentanţii spitalului susţin că de vină sunt aglomeraţia şi neglijenţa aparţinătorilor.

Părintele a trimis filmarea în care se vede clar că mai mulţi gândaci mişună nestingheriţi pe pereţii murdari ai unui salon din secţia de pediatrie a Spitalului de copii din Ploieşti. Imaginile au fost înregistrate pe data de 23 februarie, într-un salon plin de micuţi internaţi cu mămicile lor.

Reprezentanţii spitalului susţin că vina nu le aparţine, iar personalul angajat să facă curăţenie nu mai face faţă numărului prea mare de aparţinători.

„Dezinsecţie se face periodic, dar sunt mai multe aspecte care au contribuit la apariţia acestei probleme. Pe de o parte, gândacii au apărut într-o perioadă foarte aglomerată, ca aceasta, când spitalul este plin de copii bolnavi, însoţiţi şi de aparţinători dintre care unii nu respectă regulile de igienă. O dezinsecţie radicală, în aceste condiţii, nu a putut fi realizată, pentru că nu am avut cum să mutăm în alte saloane copiii internaţi, până la igienizarea radicală a tuturor saloanelor", ne-a declarat dr. Carmen Radu, director adjunct al Spitalului de Pediatrie Ploieşti.
„Pe de altă parte, noile norme care prevăd prelungirea programului de vizită au dus la situaţia în care, de la ora 15.00 la ora 20.00, inclusiv o mare parte din zilele de sâmbătă şi duminică, spitalul să fie plin de aparţinători, dintre care mulţi nu respectă regulile de igienă: aruncă alimente la coş, vin cu diverse bagaje de acasă, şi, de ce să nu recunoaştem, unii dintre ei au probleme cu igiena. Nu este cazul tuturor, dar avem şi astfel de situaţii. Degeaba munceşte personalul auxiliar să menţină curăţenie, dacă, în permanenţă, se intră, la voia întâmplării, în spital", ne-a mai spus directorul adjunct al unităţii medicale.

Spitalul de Pediatrie Ploieşti va fi supus, în următoarea perioadă, unor verificări drastice din punct de vedere igienico-sanitar.

VEZI AICI IMAGINILE FILMATE

Back To Top