Categorie: Actual

ghicitoareO femeie domiciliată în comuna Păulești a reclamat faptul că în timp ce se deplasa pe str. Ștefan Greceanu din Ploiești, a fost abordată de o femeie necunoscută, care , sub pretextul că îi poate ghici viitorul, a înșelat-o pe aceasta cu suma de 500 lei, un inel și o pereche de cercei din aur. Femeia necunoscută i-a solicitat reclamantei suma de 500 lei, inelul și cerceii din aur pe care îi purta asupra sa, bunuri pe care aceasta i le-a dat de bunăvoie. ”Ghicitoarea” le-a introdus într-o batistă pe care a înnodat-o la capete și pe care ulterior a introdus-o în geanta părții vătămate, spunându-i să nu o deschidă până la domiciliu.

Ajunsă la domiciliu, reclamanta a constatat faptul că în locul banilor și bijuteriilor se aflau mai multe bucăți din hârtie, precum și două inele tip ghiul confecționate dintr-un material de culoare galbenă.

Polțiștii Secției 1 Ploiești au demarat cercetările, și au reușit să o identifice pe suspectă, aceasta fiind o femeie în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Mizil, față de care unt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune., în vederea documentării întregii activități infracționale.

Back To Top