Categorie: Actual

tigaretePolițiștii Secției 4 Ploiești au efectuat marţi două percheziții la domiciliile a doi ploieșteni, suspectați de săvârșirea infracțiunii de producere a produselor accizabile ce intră sub incidența regimului de antrepozitare în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă.

Perchezițiile au fost efectuate în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Ploiești, cu această ocazie fiind identificate și ridicate în vederea cercetărilor 46,5 de kg de tutun vrac, 4.445 tuburi de țigarete, 3.900 de țigarete, 4 dispozitive de confecționat țigarete, precum și sumele de 510 euro și 315 lei.

 

Cercetarile vor fi continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei nr.4 Politie, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere a produselor accizabile ce intră sub incidența regimului de antrepozitare în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autioritatea competentă, prejudiciul cauzat prin neplata accizelor iind de aproximativ 18.500 lei.

Față de unul dintre suspecți a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă.

{avsplayer videoid=7 width=690 height=400}

Back To Top