Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mascati 2În această dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat împreună cu polițiștii Secției Rurale nr. 3 Blejoi 15 percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Perchezițiile au fost efectuate în baza unor autorizații emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, la activități fiind angrenați și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

În comuna Valea Călugărească au fost efectuate 12 percheziții ce au vizat persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale. Alte trei percheziții au fost efectuate în municipiul Ploiești, în aceste cazuri fiind vizați suspecți și de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Faptele de comiterea cărora sunt suspectate persoanele vizate au fost săvârșite începând cu luna octombrie 2012, prejudiciul stabilit până în prezent fiind de peste 15.000 de lei.

La sediul Poliției vor fi aduse pentru cercetări 15 persoane, urmând ca față de unele dintre acestea să fie luată măsura reținerii preventive pentru o perioadă de 24 de ore.

{avsplayer videoid=6 width=690 height=400}

Back To Top