Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

control opc farmaciiComisariatul pentru Protecţia Consumatorului Prahova a coordonat, recent, o acţiune regională de verificare a suplimentelor alimentare şi produselor parafarmaceutice comercializate pe piaţă în toată zona de sud a ţării. Dacă în Prahova nu au fost găsite probleme, asta nu înseamnă că nu trebuie să verificaţi termenul de valabilitate al tuturor produselor pe care le cumpăraţi, fie ele şi din farmacii.

Inspectorii Comisariatelor pentru Protecţia Consumatorilor au retras de la comercializare, cu ocazia verificărilor coordonate de CPC Prahova, o importantă cantitate de medicamente şi suplimente alimentare din 14 farmacii care funcţionează pe teritoriul judeţului Mehedinţi.

Produsele retrase aveau termenul de garanţie expirat ori nu au fost depozitate şi păstrate în condiţiile inscripţionate pe ambalaje sau flacoane, relatează Agerpres.

Pentru abaterile constatate administratorii unităţilor farmaceutice în care au fost depistate nereguli au fost amendaţi cu suma de 44.000 lei.

În Prahova, inspectorii nu au găsit nereguli la comercializarea acestor produse, însă inspectorii avertizează consumatorii să nu ezite să verifice termenele de garanţie ale oricăror produse cumpărate. „La verificările pe care le-am avut în judeţul nostru nu au fost găsite produse cu probleme. Am urmărit, în special, suplimentele alimentare şi produsele parafarmaceutice, precum şi produsele electronice comercializate în farmacii. Totuşi, consumatorii trebuie să fie atenţi şi să nu uite să verifice termenele de garanţie ale oricărui produs cumpărat. Supravegherea pieţei în acest sens va fi realizată în continuare, în permanenţă", ne-a declarat Corneliu Buzu, comisar şef în cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Prahova.

Back To Top