Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

protest card preotiproximativ 1.000 de preoţi şi călugări, dar şi oameni simpli au ieşit în stradă pentru că nu sunt de acord cu introducerea cardului de sănătate, informează România TV. Aceştia protestează în faţa Palatului Parlamentului cu steaguri tricolore şi împart pliante pe care scrie: „Nu acceptaţi acte de identitate cu cip incorporat. Veţi intra într-un joc din care nu veţi mai putea ieşi".

Circa 1.000 de preoţi, călugări şi oameni protestează, joi, în faţa Palatului Parlamentului împotriva eliberării cardurilor de sănătate. Pe pancardele protestatarilor se mai pot citi: „Card de sănătate, atentat la libertate", „Biserica Ortodoxă – mama neamului românesc", „Refuză cardul de sănătate – cere-ţi drepturile", „Actele cu cipuri – înaintemergătoare PECEŢII antichristului".

„Nu vrem cipuri, nu vrem carduri, nu vrem reţete electronice. Nu avem siguranţă", a spus o femeie. „Vor să ne transforme dintr-un nume, într-un număr, vor să ne anuleze botezul", a mai spus o altă protestatară.

Preoţii şi-au arătat dezacordul faţă de cardurile electronice de sănătate încă de anul trecut. Atunci medicul şef al CNAS, Marius Filip, a precizat că aceste carduri de sănătate nu vor avea inscripţionat cuvântul „card", deoarece unele organizaţii religioase au reclamat că acesta, citit invers, devine „drac".

Back To Top