Categorie: Actual

ambulanta interventieWeekend agitat pentru medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova chemaţi, duminică, în cartierul Bereasca din Ploieşti, pentru un caz grav. Doi foşti soţi s-au luat la ceartă, iar bărbatul a ucis-o pe femeie, după care a încercat să se sinucidă.

Ajunşi la faţa locului, medicii de la Ambulanţă nu au mai putut decât să constate decesul femeii căreia fostul soţ îi tăiase gâtul. „În urma unui scandal dintre doi foşti soţi, femeia a fost rănită cu un cuţit în zona gâtului, lovitură în urma căreia a decedat. Se pare că agresorul a încercat să-şi taie venele, după care s-a rănit în zona plămânului, apoi a încercat să-şi taie gâtul. Echipajele noastre l-au găsit cu răni profunde: tăieturi pe mâini, o perforaţie de plămân şi o secţiune în laringe, care nu atinsese carotida, altfel ar fi murit. I s-a acordat primul ajutor, apoi pacientul a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti", ne-a povestit dr. Daniel Nicolae, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Persoanele implicate erau tineri de aproximativ 40 de ani şi, din câte au aflat medicii de la aparţinători, se pare că soţia venise la domiciliul fostului soţ ieri, pe la orele prânzului, când a avut loc şi cearta definitivă.

Back To Top