Categorie: Actual

petru columbanProfesorul de sport din Ploieşti, implicat, zilele trecute, într-un scandalul sexual, a fost dat afară din Învăţământ.

Potrivit inspectorului şcolar general Horia Toma, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, profesorul de sport pensionar, dar cu activitate didactică la două şcoli din Ploieşti, Petru Columban, şi-a pierdut contractele de muncă în orice instituţie publică de învăţământ, în urma scandalului sexual în care a fost implicat.
De astăzi, profesorul nu mai lucrează în Învăţământ. Era pensionar, dar avea încheiate contracte pentru perioadă determinată la două şcoli din Ploieşti. Şcoala nr. 7 şi Şcoala nr. 13", ne-a declarat insp. Horia Toma.

Fostul cadru didactic şi lider sindical Petru Columban a fost implicat în scandalul sexual după ce, în presa locală, a fost difuzată o filmare video pe care el însuşi ar fi realizat-o, în timpul relaţiilor sexuale cu mai multe tinere pe care le-a plătit.

Deşi Petru Columban a negat public aceste acte, Poliţia desfăşoară o anchetă privind situaţia scandalului în care fostul profesor este implicat.

Back To Top