Categorie: Actual

conditii trai plopeniUn proiect finanţat de Crucea Roşie Germană s-a desfăşurat, în această lună, în 16 judeţe din ţară, cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de trai din centrele de plasament din România. În Prahova, peste 60 de copii sunt beneficiari ai acţiunilor organizaţiei umanitare.

Proiectul Crucii Roşii Germane se numeşte „Îmbunătăţirea condiţiilor de trai în centrele de plasament din România" şi s-a desfăşurat, la nivel naţional, în perioada februarie-aprilie 2013.

În Prahova, acest proiect a beneficiat de o finanţare de 2.000 de euro, bani prin care am achiziţionat, pentru Centrul de Plasament de la Plopeni, un televizor performant, computere performante, dar şi numeroase rechizite necesare desfăşurării activităţilor în instituţia de ocrotire socială. Am ales Centrul de Plasament Plopeni pentru a fi beneficiar al proiectului, din cauza condiţiilor mai modeste identificate acolo, dar şi datorită activităţilor deosebite care se desfăşoară în acest centru. Vorbim despre 60 de copii cu deficienţe diverse, inclusiv mentale, care au beneficiază de grija şi atenţia permanentă a angajaţilor, copii care, în ciuda bolii, reuşesc să realizeze tablouri de hârtie impresionante", ne-a declarat Gabriela Rădulescu, directorul Crucii Roşii Filiala Prahova.

Micuţii stat de vorbă cu oaspeţii încărcaţi de cadouri, iar cei mai pricepuţi au învăţat şi câteva tehnici de prim ajutor, care le vor folosi toată viaţa.

VEZI GALERIA FOTO

copii centru plopeni

creatii copii CP plopeni

tablou CP Plopeni

tehnica prim ajutor plopeni

 

 

Back To Top