Categorie: Actual

elevi la scoalaŞi elevii din Prahova vor recupera zilele de 2 şi 3 mai, declarate libere de către Guvern, însă ei nu vor fi obligaţi să facă ore în weekend.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Prahova au decis să lase la alegerea fiecărei instituţii de învăţământ modul în care vor fi recuperate orele din zilele de 2 şi 3 mai, devenite libere după decizia guvernanţilor.
„Aceste ore vor fi recuperate, însă fiecare unitate de învăţământ va găsi cea mai bună soluţie pentru elevii ei", ne-a declarat Aurel Graur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Prahova.

Multe dintre şcolile cu elevi navetişti, dar şi cu elevi de clase mici au hotărât să recupereze cursurile în timpul săptămânii normale, fiind mai greu pentru aceşti copii să mai plătească transportul pentru încă o zi de şcoală. Pe de altă parte, unele şcoli în care elevii învaţă în două schimburi au decis recuperarea materiei şi concentrarea ei în timpul orelor normale de curs, pentru a nu decala programul copiilor. Puţini reprezentanţi ai şcolilor prahovene au decis să cheme elevii în weekend, pentru recuperări, conştienţi fiind că o mare parte dintre copii va prefera să lipsească de la aceste ore.

Back To Top