Categorie: Actual

usa spartaLa data de 25 aprilie, Poliţia oraşului Slănic a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că un bărbat sparge uşa unui apartament cu un ciocan. În temeiul sesizării, s-a format o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Slănic, care a găsit la faţa locului o femeie de 80 ani şi fiul acesteia de 44 ani, ambii din Or.Slănic, care cu ajutorul unui ciocan metalic tip baros, au deformat prin lovire uşa unui apartament şi din interiorul apartamentului au sustras un televizor, care a fost dus de acesta la domiciliul său situat în imediata apropiere, la o altă scară a aceluiaşi bloc.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că femeia este una dintre cei 7 (şapte) moştenitori ai proprietarului apartamentului, şi pe fondul unor neînţelegeri cu aceştia privind dezbaterea succesiunii, a hotărît să-şi însuşească o parte din bunurile mobile ce fac parte din masa succesorală, apreciind că acestea i se cuvin.

Pe parcursul cercetărilor, un alt moştenitor a formulat plîngere penală împotriva pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. Televizorul susutras, a fost recuperat.

Back To Top