Categorie: Actual

inscrieri-clasa-pregatitoareÎn această săptămână, Ministerul Educaţiei va demara cea de-a doua etapă de înscriere în învăţământul primar. Părinţii pot afla care sunt listele cu locurile libere rămase la unităţile şcolare din judeţ, lista copiilor înscrişi în prima etapă, dar şi care sunt cererile nesoluţionate până acum.

Pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, au fost publicate listele cu înscrierile la clasa pregătitoare, realizate în prima etapă.

În Prahova, în 156 de unităţi de învăţământ, au fost aprobate 311 clase pregătitoare pentru anul şcolar 2013-2014. Din cele 8.024 de locuri, în prima etapă de înscriere, au fost ocupate 6.330 de locuri, iar 1.694 au rămas disponibile pentru cea de-a doua etapă de înregistrare a copiilor.

VEZI AICI LISTA LOCURILOR RĂMASE LIBERE DUPĂ PRIMA ETAPĂ

Din totalul cererilor depuse de părinţi, în perioada 2-22 aprilie, 38 de solicitări către şcoli din Ploieşti şi 18 solicitări de înscriere către şcolile din Câmpina nu au fost soluţionate.

VEZI AICI LISTA CERERILOR NESOLUŢIONATE DUPĂ PRIMA ETAPĂ

De asemenea, pe site-ul Inspectoratului Şcolar Prahova, dar şi la sediile unităţilor de învăţământ, au fost afişate listele cu micuţii care vor învăţa, de anul viitor şcolar, în clasa pregătitoare.

VEZI LISTA COPIILOR ADMIŞI ÎN PRIMA ETAPĂ

Cea de-a doua etapă de înscriere în clasele primare se desfăşoară în perioada 8-17 mai, aceasta fiind destinată doar copiilor care nu au fost cuprinşi într-o unitate de învăţământ, după prima etapă.

Lista finală va fi publică în data de 24 mai.

Back To Top