Categorie: Actual

meteoAstăzi se anunţă o zi frumoasă şi caldă, cu vânt moderat, mai puternic în Deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 30 de grade, cu până la 7 grade peste mediile climatologice specifice primei decade din mai. În cursul nopţii, în vestul ţării se adună norii, dar şansele de ploaie sunt destul de mici.

În Bucureşti, după-amiază, maxima termică ajunge în jurul valorii de 28 de grade. În Ploieşti, vremea va fi însorită, iar temperatura maximă va fi de 25°C, cu vânt care bate uşor din direcţia est.

Duminică, în vestul ţării, vremea va deveni instabilă şi se va răcori, dar în celelalte regiuni, va fi o zi la fel de caldă şi însorită. Local în Banat, Crişana şi în Carpaţii Occidentali şi pe arii restrânse în Maramureş, se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe suprafeţe mici sunt posibile cantităţi însemnate de apă şi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade. În Capitală, la prânz vor fi resimţite în jur de 28-29 de grade C. În Ploieşti, vremea va fi însorită, iar temperatura maxima va fi de 25°C, cu vânt uşor.

Luni, fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se extind în cea mai mare parte a ţării.

Back To Top