Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

obezitate copiiSâmbătă, 18 mai, Direcţia de Sănătate Publică Prahova marchează Ziua Europeană Împotriva Obezităţii, prin deschiderea unei campanii de informare a populaţiei asupra riscurilor pe care le generează supragreutatea şi obezitatea mai ales la copii.

Ziua Europeană Împotriva Obezităţii este stabilită pentru a treia sâmbătă a lunii mai şi, prin această semnificaţie, organizaţiile europene de sănătate încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor de sănătate declanşate de surplusul de kilograme.

Anul acesta, campania se derulează sub motto-ul „Împreună pentru creşterea unor generaţii fără greutate". Acesta este motivul pentru care campania din acest an este adresată în special elevilor din clasele I-XII şi prin mesajele lor, medicii vor încerc să îi facă pe tineri să înţeleagă responsabilitatea pe care o au asupra propriei sănătăţi.

Campania se desfăşoară la nivel naţional, până în data de 28 mai, iar în Prahova, ea este coordonată de către reprezentanţii Direcţiei judeţene de Sănătate Publică. În cadrul acţiunilor de informare care se vor desfăşura în unităţile de învăţământ, sunt implicate cabinetele medicale şcolare şi cadrele didace.

Conform studiilor Comisiei Europene, aproximativ trei milioane de şcolari din Europa sunt obezi şi aproximativ 85.000 devin obezi în fiecare an. Toată lumea trebuie să ştie că obezitatea poate fi prevenită prin echilibrarea stilului de viaţă, în special a obiceiurilor alimentare deficitare, stresului şi sedentarismului, lucru pentru care tinerele generaţii pot fi educate de timpuriu.

Back To Top