Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

definitivatMarţi, 23 iulie, au fost afişate REZULTATELE EXAMENULUI DE DEFINITIVARE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNT. Peste jumătate dintre cadrele didactice care au susţinut examenul au luat note mari şi foarte mari.

Nota minimă pentru promovarea examenului de DEFINITIVAT din acest an a fost 8, iar 168 de cadre didactice din cele 299 prezente la proba scrisă au reuşit să obţină acest punctaj. „Am avut chiar şi două note de 10, obţinute la Limba Română şi la educatoare. Procentul de promovabilitate înainte de contestaţii este de 56,2% în Prahova. Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţiile la centrul de examinare astăzi până la ora 21.00 şi mâine, miercuri, 24 iulie, între orele 07.00 şi 15.00", ne-a declarat Aurel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova. Lucrările vor fi recorectate în mai multe judeţe, în funcţie de disciplina pentru care a optat candidatul. Prahova este centru de corectare a lucrărilor pentru învăţământ preşcolar şi pentru disciplinele sportive.

REZULTATELE FINALE vor fi afişate pe data de 27 iulie.

Back To Top