Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

viorica onigaTribunalul Prahova s-a pronunţat cu privire la propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, în cazul Vioricăi Oniga. Fostul preşedinte al Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Prahova rămâne în arest pentru încă 30 de zile.

Soluţia a fost afişată joi, 15 august, pe site-ul Tribunalului Prahova, iar decizia de prelungire a arestării este valabilă şi pentru Georgeta Oprea, Sorin Gabor Sorin şi Georgiana - Nicoleta Irimia, titrează observatorulph.ro.

Instanţa a decis ca numai în cazul inculpatei Georgeta Neacşu mandatul de arestare preventivă să fie prelungit numai cu opt zile, din 26 august până pe 2 septembrie.

Viorica Oniga, fostul preşedinte al Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din cadrul Direcţiei Generale şi Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a fost reţinută pe 28 mai de către procurorii DNA.

Viorica Oniga a fost acuzată de luare de mită în formă continuată, abuz în serviciu şi fals intelectual, mai precizează sursa citată.

Back To Top