Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

catuse01Marţi 20 august, o patrulă de siguranţă publică formată dintr-un polițist din cadrul Sectiei 4 Poliţie Ploieşti şi un poliţist local, a depistat pe str. Piaţa 1 Decembrie 1918 din Ploieşti un bărbat care transporta un tomberon pentru gunoi.

Bărbatul a fost legitimat, din verificări rezultând că acesta transporta în tomberon material feros căruia nu-i putea justifica proveniența.
Astfel, a fost stabilit faptul că bărbatul este angajat la o societate comercială din zonă, iar în timpul serviciului a adunat materialul feros respectiv din curtea societății, pe care intenționa să-l comercializeze la un centru de colectare a materialelor reciclabile.
Bunurile sustrase au fost ridicate de la persoana în cauză şi predate societății prejudiciate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, informează IPJ Prahova.

Back To Top