Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

discipline noi copiiAnul şcolar 2013-2014 se anunţă unul de-a dreptul hilar pentru educaţia românească. Ministrul de resort a aprobat programele şcolare pentru materiile opţionale. Încă de la cele mai mici clase, înainte să înveţe să scrie sau să citească, elevii vor începe să cunoască ce este moralitatea, cum să-şi susţină un punct de vedere şi ce sunt banii.

Din anul şcolar 2013-2014, în programa disciplinelor opţionale care vor putea fi studiate la clasele primare, apar noi cursuri: „Educaţie pentru societate", „Filosofie pentru copii" şi „Educaţie financiară".

Disciplina „Educaţie pentru societate" va putea fi studiată la clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a II-a, succesiv, într-un singur an şcolar sau pe parcursul a doi - trei ani. Elevii vor învăţa elemente de conduită moral - civică şi modul în care se aplică acestea în contexte reale de viaţă.

Obiectul „Filosofie pentru copii" va putea fi studiat la clasa a III-a şi/sau a IV-a. Elevii vor învăţa etapele pe care le implică rezolvarea unei probleme date, cum să susţină un punct de vedere, dar şi cum să respecte punctele de vedere ale celuilalt.

„Educaţia financiară" este destinată claselor a III-a şi/sau a IV-a. Disciplina răspunde unei iniţiative dezvoltate de Comisia Europeană în toate statele membre ale UE şi îşi propune educarea consumatorului şi dezvoltatea receptivităţii elevilor pentru domeniul financiar. Programa pentru „Educaţie financiară" a fost elaborată în colaborare cu serviciul de educaţie al Băncii Naţionale Române, care a pilotat cursurile pentru această disciplină în mai multe unităţi şcolare, încă din anul 2010-2011, titrează mediafax.ro.

Cele trei discipline fac parte din curriculum la decizia şcolii pentru învăţământul preuniversitar.

Sursa foto: antena3.ro

Back To Top