Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Actual

datorii casDatoriile înregistrate în sistemul asigurărilor sociale de sănătate trebuie plătite. Acesta este mesajul şefului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, care a declarat, marţi, la Braşov, că nu crede că va fi luată decizia politică de a fi şterse toate penalităţile şi toate debitele cetăţenilor care au primit prin poştă somaţii de plată a CAS din ultimii cinci ani.

Întrebat care este rezolvarea situaţiei în cazul cetăţenilor care primesc somaţii prin poştă, de plată a asigurărilor de sănătate pentru ultimii cinci ani, la care s-au adăugat şi penalităţi, multe dintre somaţii fiind nejustificate, şeful CNAS a recunoscut problemele semnalate la nivel naţional. Cu toate acestea, „noi avem un termen pe care ni-l cere legea ca până la sfârşitul anului să transferăm către ANAF şi de acolo către direcţiile regionale de finanţe baza de date cu toţi debitorii în sănătate, să aliniem informaţiile pe care le au cele două instituţii, astfel încât odată cu începutul anului viitor să nu mai existe situaţii în care să se trimită somaţii în mod nejustificat. Pentru cei care într-adevăr au de plătit debite la sistemul de sănătate, singura soluţie este să eficientizăm comunicarea pentru că până la urmă aceste debite trebuie plătite. Nu cred că se lua decizia politică de a şterge toate penalităţile şi toate debitele pe care le au", a menţionat Buşoi pentru sursa citată.

Back To Top