Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

AJOFMPrahovaAgenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a lansat campania de informare „Mai informat, mai multe sanse !", în cadrul unui proiect european. Sub sloganul „Cauţi un job? Caută ANOFM!", instituţia desfăşoară acţiuni de promovare la nivelul fiecărui judeţ.

ANOFM va publica zilnic, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul instituţiei, transmis şi către media, locurile de muncă vacante declarate de angajatori.

Începând din data de 22 octombrie, va intra în vigoare noua prevedere introdusă prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013, potrivit căreia, ANGAJATORII AU OBLIGAŢIA INFORMĂRII AGENŢIILOR PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ TERITORIALE asupra ocupării locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, ÎN TERMEN DE O ZI de la data ocupării acestora, în condiţiile legii.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot accesa Serviciul Electronic de Mediere a Muncii sau reţeaua de cooperare între serviciile publice de ocupare europene creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul Spaţiului European şi Elvetia, EURES România.

De asemenea, în cadrul proiectului, ANOFM pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi informaţii suplimentare despre modalitatea de a căuta un job în ţară şi în străinătate. Aceste recomandări pot fi accesate din pliantul „Cauţi un job? Caută ANOFM!".

Campania „Mai informat, mai multe şanse!" face parte din proiectul POSDRU/94/4.1/S/62798 „FII INFORMAT!", din cadrul FONDULUI SOCIAL EUROPEAN „Investeşte în oameni!", Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 4 „Modernizarea Serviciului Public de Ocupare", Domeniul major de intervenţie 4.1 „Întărirea capacităţii Serviciului Public de Ocupare pentru furnizarea serviciilor de ocupare".

Back To Top