Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

intoleranta la lactozaIntoleranţa alimentară este o problemă semnalată tot mai frecvent de către medici care observă la pacienţii lor diverse tipuri de sensibilitate la anumite alimente. De obicei, această sensibilitate este percepută ca o problemă digestivă de moment, însă doctorii recomandă tratarea cu seriozitate a acestor probleme.

Intoleranţa alimentară este adesea confundată cu alergia alimentară, deşi sunt probleme diferite, cu manifestări diferite. Acesta este motivul pentru care fiecare persoană ar trebui să cunoasă tipul de alimentele care le fac rău.

ALERGIA ALIMENTARĂ este provocată de alimente pe care organismul le percepe ca fiind periculoase. Peştele, alunele şi nucile sunt alimente care pot provoca alergii alimentare. Medicii recomandă renunţarea definitivă la alimentele care provoacă alergii.

INTOLERANŢA ALIMENTARĂ reprezintă sensibilitatea organismului faţă de anumite alimente consumate. Fiecare aliment este descompus cu ajutorul anumitor enzime, iar atunci când una dintre enzimele necesare descompunerii lipseşte ori se găseşte într-o cantitate prea mică, apare intoleranţa alimentară. INTOLERANŢA apare atunci când organismul nu poate digera un anumit aliment. Recomandările medicale indică, în aceste cazuri, consumul rar şi în cantităţi mici al alimentelor care provoacă intoleranţă.

CELE MAI FRECVENTE TIPURI DE INTOLERANŢĂ ALIMENTARĂ

- Intoleranţa la gluten - imposibilitatea sistemului digestiv de a digera produse pe bază de cereale. Simptomele sunt constipaţia, diareea, durerile abdominale, balonarea exesivă.
- Intoleranţa la lactoză - incapacitatea de a digera zahărul din lapte. Dupa aproximativ 30 de minute de la consumarea produsului lactat, poate apărea greaţa, balonarea, diareea sau crampele abdominale.
- Intoleranţa la histamină - incapacitatea sistemului digestiv de a digera alimentele cu un conţinut ridicat de histamină (vin roşu, roşii, murături etc). Simptomele sunt: inflamaţia mucoasei nazale, flatulenţele, transpiraţia, durerile de cap, vărsăturile, palpitaţiile şi tulburările digestive.
- Intoleranţa la fructoză - dificultatea organismului de a digera şi de a utiliza fructoza şi alimentele care o conţin (preparate din carne: mezeluri, hot-dog, cârnaţi, produsele din carne ce conţine zahăr, cereale, îndulcitori inclusiv miere, fructe, sucuri, concentrate, maioneză, muştar, sosuri cu zahăr, lapte, nuci, produse de panificaţie dulci, peşte procesat, deserturi, morcovi, roşii, porumb, murături)

Intoleranţa alimentară poate provoca îngrăşarea şi asimilarea incorectă a vitaminelor şi mineralelor în organism. Află ce alimente îţi fac rău prin eliminarea periodică din alimentaţie a produselor pe care le suspectezi. Poţi reveni la ele, dar dacă organismul continuă să le respingă, este nevoie de un test medical.

Back To Top