Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

analize copii colectivitateLa fiecare început de an, aducerea copiilor în colectivităţi, la şcoală sau la grădiniţă, este condiţionată de anumite investigaţii medicale care să ateste că cei mici nu suferă de boli contagioase, care i-ar putea pune în pericol pe ceilalţi micuţi.

Potrivit unor precizări din partea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, analizele necesare pentru înscrierea copiilor în colectivităţi sunt efectuate GRATUIT, iar medicii de familie eliberează documentele necesare FĂRĂ TAXĂ.

Potrivit CNAS, eliberarea documentelor medicale pentru copii se face GRATUIT de către medicii de familie, în conformitate cu prevederile legale ale Contractului-Cadru şi normelor de aplicare ale acestuia.

„Chiar dacă părinţii nu sunt asiguraţi, copiii până la 18 ani beneficiază în mod gratuit de documentele menţionate. Şi tinerii cu vârste între 18 ani şi 26 de ani, care sunt elevi sau absolvenţi de liceu, până la începerea anului universitar (dar nu mai mult de trei luni), ucenici sau studenţi şi nu realizează venituri din muncă, au dreptul la aceste analize gratuite", a precizat conducerea CNAS, într-un comunicat de presă, relatează realitatea.net.

Analizele necesare pentru înscrierea copiilor în colectivitate sunt efectuate pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie.

GRATUITE sunt şi scutirile medicale şi actele necesare copiilor aflaţi în plasament din cadrul sistemului de asistenţă socială şi protecţia copilului.

Back To Top