Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

gigacaloriaMarţi, 3 septembrie, la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti, a avut loc o dezbatere publică pe tema ajutorului de căldură care va fi acordat în sezonul rece 2013-2014 în municipiu.

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, a prezentat, în cadrul dezbaterii, o simulare cu privire la cuantumul ajutorului de căldură. Calculele au fost realizate pe baza consumului mediu de agent termic la nivel naţional pentru un apartament cu două şi trei camere, titrează observatorulph.ro.

„O familie formată din trei persoane în care venitul pe membru de familie se situează până la 666 lei, adică 20 de milioane de lei vechi pentru întreaga familie, la un apartament cu două camere, ajutorul de încălzire lunar acoperă 50% din valoarea facturii. Practic, la o factură de 285 de lei/lună urmează ca primăria să acopere 141 lei, respectiv 50% din valoarea facturii", a dat un exemplu Iulian Bădescu, potrivit simulării efectuate de municipalitate.

Potrivit datelor prezentate, factura la energie termică pentru un apartament cu trei camere ar urma să fie de 370,94 lei, calculată la un consum de 1,60 de Gcal, mai relatează sursa citată.

După cum arată calculele municipalităţii, pentru un apartament cu două camere, la un consum mediu lunar de energie termică de 1,23 Gcal, o familie de trei persoane va plăti lunar 285,16 lei pentru căldură.
Costul încălzirii pentru un apartament cu trei camere, estimat la un consum mediu lunar de energie termică de 1,60 Gcal, costul lunar al încălzirii se va ridica la 370,94 lei.
Pentru un apartament de patru camere, valoarea consumului mediu lunar de energie termică, estimat la 2,21 Gcal, va ajunge la 512,37 lei.

Proiectul ajutorului municipal pentru încălzire termică în sezonul rece 2013 – 2014 va fi supus votului în şedinţă de Consiliu Local. Primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a anunţat, în cadrul dezbaterii de ieri, că plafonul maxim de venit lunar/ membru de familie să fie stabilit la 1.400 de lei, faţă de 1.000 lei, cât fusese propus iniţial.

În cadrul întâlnirii, unii administratori de bloc au propus ca datornicii la întreţinere care nu au mai achitat facturile de peste 90 de zile să nu mai primească ajutor de încălzire.

Back To Top