Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

card-de-sanatateMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, recent, că a convenit cu premierul Victor Ponta ca distribuirea cardului de sănătate să nu intre în atribuţia medicilor de familie.

Până la jumătatea lunii septembrie 2013, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii vor identifica soluţiile cele mai convenabile pentru distribuirea cardului de sănătate, astfel încât această etapă să nu îi implice pe medicii de familie. Totuşi, rolul doctorilor va fi unul la fel de important: aceştia îi vor consilia pe pacienţi cum să folosească documentul, relatează Mediafax.

Reprezentanţii tuturor forurilor de medicină primară s-au declarat, încă de la începutul proiectului, ferm împotriva implicării cabinetelor medicale de familie în distribuirea cardului de sănătate.

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, declara, în luna iulie, că 7,5 milioane de carduri naţionale de sănătate vor fi produse până la sfârşitul anului, dar oamenii le vor primi numai după ce medicii, spitalele şi laboratoarele vor avea cititoare, precizând că acestea ar putea fi folosite din 2014.

Costul unui card naţional de sănătate este de 2,2 euro plus TVA, iar al cititoarelor, de cel mult 50 de euro, conform preşedintelui CNAS.

Back To Top