Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

miting medici„În această toamnă, începem o bătălie lungă şi grea", precizează preşedintele Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Astărăstoae, într-o scrisoare prin care îi anunţă pe membrii forului profesional că trebuie să acţioneze „pentru a apăra independenţa şi respectul profesiei şi profesioniştilor".

În scrisorile din partea Colegiului Medicilor din România (CMR), doctorii sunt anunţaţi că vor fi organizate proteste în stradă, calendarul detaliat al acţiunilor urmând să fie stabilit vineri, 6 septembrie, alături de Coaliţia profesioniştilor din sistemul de sănătate.

„Sunt însă momente într-o profesie când suntem obligaţi să luăm decizii care vor influenţa destinul profesiei. Deciziile colective vor afecta însă şi destinul nostru individual. Un asemenea moment trăim astăzi. Colegiul Medicilor din România consideră că trebuie să acţionăm pentru a apăra independenţa şi respectul profesiei şi profesioniştilor. Aceasta este raţiunea pentru care simt nevoia să vă scriu aceste rânduri. De ce acum trebuie să acţionăm, să participăm? Răspunsul este foarte simplu. Numai cine vrea să fie surd şi orb nu recunoaşte că încet, încet societatea noastră este dominată de emoţii negative cum ar fi invidia, ura, arivismul, impocrizia şi mai ales frica, (...) că în acest climat medicii sunt ţinta campaniilor de denigrare şi că se practică dezinformarea cetăţenilor", se arată în scrisoare trimisă medicilor şi obţinută de Mediafax.

Preşedintele CMR le mai transmite colegilor că numai cine vrea să fie surd şi orb nu observă că, în România, profesioniştilor din sănătate li se oferă venituri mici, muncă epuizantă, lipsă de respect şi, în final, recomandarea de a-şi lăsa familia şi a pleca în pribegie în străinătate.

„În această toamnă, începem o bătălie lungă şi grea. Ştim că în această bătălie împotriva noastră se va utiliza dezinformarea, demagogia şi populismul. Se va spune că, într-o perioadă de criză, solicitările noastre sunt exagerate, omiţându-se faptul că, tot în aceeaşi perioadă de criză, guvernanţii găsesc fonduri pentru instituţiile de forţă cu ajutorul cărora doresc să îşi impună punctul de vedere. Ştim că locul profesioniştilor din sănătate este lângă pacienţi, şi nu în stradă. Dar atunci când forţa argumentelor nu există pentru urechile decidenţilor, este necesar să le afirmi în stradă. (...) Iată de ce trebuie să fim toţi, împreună, în Piaţa Publică!", se mai arată în scrisoare, mai relatează sursa citată.

CMR le mai transmite medicilor că în 6 septembrie, împreună cu Coaliţia profesioniştilor din sistemul de sănătate, va fi stabilit calendarul detaliat al manifestărilor care vor fi organizate.

„Vă aşteptăm la fiecare dintre ele!", încheie dr. Vasile Astărăstoae, precizând că
scrisoarea a fost trimisă celor 40.000 de membri ai Colegiului Medicilor din România.

La începutul lunii august, reprezentanţii Colegiului Medicilor anunţau că, între 18 şi 24 septembrie, vor avea loc pichetări la pichetări în toate judeţele din ţară şi în Capitală, în faţa Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului de Finanţe, iar în octombrie va fi organizat un miting la Bucureşti, nemulţumirea principală vizând nivelul salariilor.

Back To Top