Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

upgUniversitatea Petrol Gaze din Ploieşti anunţă că în perioada 5-8 septembrie, absolvenţii de licenţă pot depune solicitările pentru înscrierile la programele de MASTER ale instituţiei, pentru anul universitar 2013-2014.

Oferta educaţională a universităţii din Ploieşti cuprinde 1.200 de locuri la 26 de programe de master. Dintre acestea, 300 sunt bugetate, iar pentru toate celelalte locuri taxa anuală va fi de 2.900 de lei. Taxa de înscriere la fiecare specializare este de 100 de lei.

După depunerea opţiunilor, conducerea Universităţii va elimina programele care nu au solicitări.

Lista finală a programelor de MASTER care vor funcţiona în cursul anului universitar 2013-2014 va fi publicată luni, 9 septembrie, după care universitatea va organiza selecţia candidaţilor la aceste programe.

VEZI AICI CALENDARUL ADMITERII LA PRORAMELE DE MASTER ALE UPG PLOIEŞTI

În zilele de 11 şi 12 septembrie se va desfăşura concursul de admitere propriu-zis. Nota minimă trebuie să fie minim 5.00, iar în calcul va fi luată şi media de absolvire a licenţei.

Pe data de 13 septembrie vor fi afişate listele candidaţilor admişi pe locuri fără taxă, cu taxă şi în aşteptare. Ei îşi vor păstra locul la universitate numai dacă vor achita taxa de studii şi îşi vor depune diploma de licenţă în original.

Pe data de 16 septembrie vor fi reactualizate listele candidaţilor admişi pe locuri fără taxă, cu taxă şi în aşteptare.

REZULTATELE FINALE ale admiterii la programele de MASTER UPG PLOIEŞTI vor fi afişate pe 25 septembrie.

Masteranzii pot participa la cel mult două programe concomitent, iar cei admişi pe locurile fără taxă pot beneficia de bugetare numai pentru câte un singur program de master. Candidaţii care urmează al doilea master trebuie să declare pe proprie răspundere dacă primul program urmat a fost sau nu bugetat.

Back To Top