Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

donare-sangeReprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti au lansat, astăzi, un apel, pentru donatori: „VENIŢI! ESTE NEVOIE DE SÂNGE!".

După lunile de vară în care numărul donatorilor a scăzut dramatic, iar solicitările din partea spitalelor au crescut, unitatea medicală nu are cum să asigure necesarul de sânge.

„Sunt cereri foarte mari şi avem nevoie de donatori cât mai mulţi! După perioada de vară, în care toată lumea a fost plecată în concediu, va urma perioada muncilor agricole, în care vom duce, din nou, lipsă de donatori. Drept urmare, facem acum acest apel: să vină lumea să doneze sânge.! Este mare nevoie de toate grupele indiferent de RH, dar mai ales de 0, A şi AB, dar şi de celule stem", ne-a declarat dr. Georgeta Hanganu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploieşti.

Centrul asigură nu doar necesarul de sânge pentru spitalele prahovene, ci trebuie să răspundă solitărilor care apar şi din partea unităţilor medicale din Capitală ori din judeţele învecinate, instituţii care se confruntă şi ele cu o mare lipsă de sânge.

„Programul nostru pentru donatori este de la ora 08.00 la 13.00. Ce doritori să ajute la salvarea vieţii celor aflaţi în nevoie de sânge trebuie să ştie că donarea se face după ce au luat micul dejun şi au băut cafeaua. După donare, ei vor primi câte şapte tichete valorice de 93,5 lei, cei care vin din afara Ploieştiului au transportul gratuit, iar cei din municipiu vor beneficia de reducere de 50% la abonamentul pentru o linie de transport în comun", ne-a mai precizat directorul Centrului de Transfuzie.

Back To Top