Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bac 2013Rezultatele dezamăgitoare din PRAHOVA, de la cea de-a doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2013, ascund atât lacune grave, cât şi nesimţire din partea candidaţilor. Unele lucrări la proba scrisă la Limba şi literatura română reflectă din plin aceste aspecte.

SUBIECTUL I (real şi tehnologic)

Explică rolul cratimei în secvenţa „Dar se-nţelege că-mi părea bine".

- Cratima din „Dar se-nţelege" este clară pentru că se înţelege din text.
- Cratima ne zice că el ştia ceva în textul ăsta.

Construieşte un enunţ în care să foloseşti o locuţiune/expresie care să conţină substantivul „lume".

- Lumea este rea cu mine la bacalaureat.
- Lume, lume vai de capul nostru.

Menţionează tipul de perspectivă narativă din textul dat (fragment din"Budulea Taichii", de Ioan Slavici).

- Perspectiva narativă este narativă ca aşa a vrut autorul să fie.
- Perspectiva este cea mai bună pentru textul ăsta.

Prezintă rolul verbelor la timpul imperfect din textul dat.

- Imperfectul are rolul de a pune cuvintele în propoziţie.
- Este un rol plăcut deoarece aflăm de Budulea şi ce imperfecţiuni făcea el.

SUBIECTUL al II-lea

Scrie un text de tip argumentativ despre importanţa comunicării pentru succesul muncii în echipă.

- Eu comunic mereu, la ore profesorii mereu ziceau că eu vorbesc mereu, aşa că nu am mai vorbit mult în echipă cu profesorii de la mine de la liceu.
- Cred că echipa de fotbal Steaua comunică mereu cu Gigi Becali, chiar dacă este la închisoare, aşa că este important să comunici cum să fie un meci bun.
- Cred că munca în echipă este foarte bună când se comunică mai ales în limba română, dacă am vorbi în altă limbă nu am mai avea o echipă bună.
- Eu consider şi chiar cred că sunt de părere că a comunica este foarte bine ca să ştie omul exact ce vrei de la el şi mai ales când eşti într-o echipă de fotbal sau altă echipă unde munceşti, asta cred eu că sunt de opinie.

SUBIECTUL al III-lea

Redactează un eseu în care să prezinţi relaţia dintre două personaje dintr-o comedie studiată.

- Cele două persoanje din comedie sunt Luceafărul şi Zoe Dumitrescu care au o scrisoare şi o trimit între ei, dar află Cătălin şi se lasă cu alegeri generale în provincia de la munte.
- Cel mai important personaj din comedie este beţivul pentru că el ştie totul, dar este prea beat ca sa mai zică adevărul aşa că toţi îl iau la mişto şi nu se alege cu nimic, doar cu o invitaţie la nunta de la final.
- Un episod cu persoanje din comedie este cel cu steagurile care sunt furate constant din primărie de poliţist care minte că nu le are, dar sigur le avea acasă pentru că şeful lui le-a numărat împreună cu el când erau în salonul ăla frumos.
- Personajul feminin este cel mai ciudat pentru că este o amantă dar avea un soţ bătrân pe care îl înşela pentru că poate nu mai era potent şi s-a dus cu altul mai tânăr cu care avea scrisori.

Back To Top